• Suku Cadang Auto Vw
  • Suku cadang BMW Auto
  • Sistem Rem

Ningbo Kunpeng Auto Industry Co., Ltd. duwe spesialisasi ekspor suku cadang mobil kanggo BMW lan Volkswagen. Produke kalebu suku cadang mesin, bagian suspensi, bagian sistem rem, bagian sistem kemudi, suku cadang sistem pendinginan, suku cadang mobil VW, suku cadang mobil BMW, sistem rem, lsp. Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kita ngetrapake "rega sing cukup , kualitas sing bisa dipercaya, lan manajemen integritas ". Kita wis nggawe hubungan kerja sama sing erat karo para pembeli saka Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane.

Maca liyane